Sloganest

uuendatud 15.08.2019

India viisa taotlus

1. Eesti Vabariigi kodanikud

Viisa tuleb saada enne reisi algust.

Turismiviisa taotlemiseks vajalikud dokumendid:

  1. Taotleja passi originaal, mis kehtib vähemalt 6 kuud pärast reisi lõppemist;
  2. 1 värviline foto (palun liimi see taotluse vormile), suurus 5 х 5 cm;
  3. Täidetud, väljatrükitud, allkirjastatud viisa taotluse vorm (vorm peab olema allkirjastatud esimesel lehel taotleja foto all ja teise lehekülje allosas);
    - TÄIDA ONLINE JA PRINDI VÄLJA TAOTLUSVORM
    ! Kõik dokumendid täidakse Inglise keeles.
    * Kui kavatsete külastada suletud territooriume (näiteks Sikkim, Andamani saared jne), peate taotlema suletud territooriumile sisenemise loa Luba antakse 4 ja enamale inimesele.
    – PRINDI VÄLJA TERRITOORIUMI SISENEMISE LOA VORM

Mitmekordse äriviisa taotlemiseks vajalikud lisadokumendid:
Tööandja garantiikiri inglise keeles.
Ametlik kutse India territooriumil registreeritud organisatsioonist.

Viisa vormistamise aeg:

  1. Tavaline viisa antakse välja 2 nädala jooksul*
  2. Kiirviisa väljastatakse 2-10 päeva jooksul*
    * Dokumendid saadetakse Helsingisse teisipäeviti/kolmapäeviti üks kord 2 nädala jooksul (viisa vormistamise aeg arvutatakse samast päevast alates).
    ** Kiirelt on võimalik vormistada ainult turismiviisat, kuni 365 päevase perioodiga.
    Viisa vormistamise graafik

Märkused:

  1. Kõik viisad on kehtivad kohe pärast nende väljaandmise kuupäeva.
  2. Passis peab olema vähemalt 2 tühja viisa lehekülge.
  3. Korduma Kippuvad Vead ankeedi täitmisel DOKUMENT-1 DOKUMENT-2

Viisade hinnad:

Mitmekordne turismiviisa, kuni 365 päeva 135 eur
Äriviisa, kuni 365 päeva 155 eur
Äriviisa, kuni 5 aastat 280 eur
Kiir turismiviisa 200 eur
Suletud territooriumitele sisenemise luba 70 eur
Välja antud viisa ümberpaigutamine uude passi 55 eur
Ankeedi täitmine 10 eur

* Hinnad on antud 1 passi kohta.

2. Venemaa Föderatsiooni kodanikud

Viisa tuleb saada enne reisi algust.

Turismiviisa taotlemiseks vajalikud dokumendid:

  1. Taotleja passi originaal, mis kehtib vähemalt 6 kuud pärast reisi lõppemist;
  2. 1 värviline foto (palun liimi see taotluse vormile), suurus 5 х 5 cm;
  3. Täidetud, väljatrükitud, allkirjastatud viisa taotluse vorm (vorm peab olema allkirjastatud esimesel lehel taotleja foto all ja teise lehekülje allosas);
    - TÄIDA ONLINE JA PRINDI VÄLJA TAOTLUSVORM
    ! Kõik dokumendid täidakse Inglise keeles.
  4. Taotleja ID-Kaardi koopia (ID-kaardi mõlemad küljed)
    * Kui kavatsete külastada suletud territooriume (näiteks Sikkim, Andamani saared jne), peate taotlema suletud territooriumile sisenemise loa Luba antakse 4 ja enamale inimesele.
    – PRINDI VÄLJA TERRITOORIUMI SISENEMISE LOA VORM

Mitmekordse äriviisa taotlemiseks vajalikud lisadokumendid:
Tööandja garantiikiri inglise keeles.
Ametlik kutse India territooriumil registreeritud organisatsioonist.
* Selleks, et saada äriviisat Indiasse, peate olema elanud Eestis või Soomes vähemalt 2 aastat.

Viisa vormistamise aeg:

  1. Tavaline viisa antakse välja 2-4 nädala jooksul*
    * Dokumendid saadetakse Helsingisse teisipäeviti/kolmapäeviti üks kord 2 nädala jooksul (viisa vormistamise aeg arvutatakse samast päevast alates).
    Viisa vormistamise graafik

Märkused:

  1. Kõik viisad on kehtivad kohe pärast nende väljaandmise kuupäeva.
  2. Passis peab olema vähemalt 2 tühja viisa lehekülge.
  3. Korduma Kippuvad Vead ankeedi täitmisel DOKUMENT-1 DOKUMENT-2

Viisade hinnad:

Ühekordne viisa, kuni 180 päeva 85 eur
Kahekordne viisa, kuni 180 päeva 135 eur
Mitmekordne viisa 160 eur
Suletud territooriumitele sisenemise luba 80 eur
Välja antud viisa ümberpaigutamine uude passi 85 eur
Ankeedi täitmine 10 eur

* Hinnad on antud 1 passi kohta.

3. Hall välismaalase pass (elamis- ja tööluba Eestis) Alien flag

Viisad väljastatakse ainult peale saatkonna kinnitust (info on uuendatud 15.08.2019).

Turismiviisa taotlemiseks vajalikud dokumendid:

  1. Taotleja passi originaal, mis kehtib vähemalt 6 kuud pärast reisi lõppemist;
  2. 1 värviline foto (palun liimi see taotluse vormile), suurus 5 х 5 cm;
  3. Täidetud, väljatrükitud, allkirjastatud viisa taotluse vorm (vorm peab olema allkirjastatud esimesel lehel taotleja foto all ja teise lehekülje allosas);
    - TÄIDA ONLINE JA PRINDI VÄLJA TAOTLUSVORM
    ! Kõik dokumendid täidakse Inglise keeles.
  4. Taotleja ID-Kaardi koopia (ID-kaardi mõlemad küljed)
    * Kui kavatsete külastada suletud territooriume (näiteks Sikkim, Andamani saared jne), peate taotlema suletud territooriumile sisenemise loa Luba antakse 4 ja enamale inimesele.
    – PRINDI VÄLJA TERRITOORIUMI SISENEMISE LOA VORM

Mitmekordse äriviisa taotlemiseks vajalikud lisadokumendid:
Tööandja garantiikiri inglise keeles.
Ametlik kutse India territooriumil registreeritud organisatsioonist.
* Selleks, et saada äriviisat Indiasse, peate olema elanud Eestis või Soomes vähemalt 2 aastat.

Viisa vormistamise aeg:

  1. Tavaline viisa antakse välja 2-4 nädala jooksul*
    * Dokumendid saadetakse Helsingisse teisipäeviti/kolmapäeviti üks kord 2 nädala jooksul (viisa vormistamise aeg arvutatakse samast päevast alates).
    Viisa vormistamise graafik

Märkused:

  1. Kõik viisad on kehtivad kohe pärast nende väljaandmise kuupäeva.
  2. Passis peab olema vähemalt 2 tühja viisa lehekülge.
  3. Viisa väljastatakse ainult ühekordse sisenemisele. Viisa kehtib kuni 30 päeva alates konsulaadi viisadokumentide välja andmise kuupäevast ning selle aja jooksul peab olema toimunud Indiasse sisenemine ja väljumine.
  4. Korduma Kippuvad Vead ankeedi täitmisel DOKUMENT-1 DOKUMENT-2

Viisade hinnad:

Ühekordne turismiviisa, kuni 30 päeva 135 eur
Suletud territooriumitele sisenemise luba 70 eur
Ankeedi täitmine 10 eur

* Hinnad on antud 1 passi kohta.

4. Euroopa Liidu kodanikud EU flag

Tingimused on samad nagu Eesti kodanike jaoks.
Hinnad võivad olla teised.

5. Teiste maade kodanikud saavad informatsiooni viisa taotlemise kohta:


Tagasiside:

uudiskiri

meie asukoht
Estonia puiestee 7
Tallinn 10143
Tel: +372 60 2378 0
National CPR Association