Sloganest

uuendatud 15.09.2017

Vietnami Viisa Taotlus

Eesti Vabariigi kodanikud

Viisa tuleb saada enne reisi algust.

Viisa taotlemiseks vajalikud dokumendid:
1) Taotleja passi originaal, mis kehtib vähemalt 6 kuud pärast reisi lõppemist, ja milles on 2 tühja viisa lehekülge.
2) 1 taotleja värvifoto mõõtmetega 3,5x4,5 cm.
- FOTOLE ESITATAVAD NÕUDED

3) Viisataotluse vorm, täidetud ja välja trükitud.
– TRÜKI TAOTLUSE VORMI

4) Tervisekindlustus, mis on kehtiv kogu reisi perioodiks (on soovitav)
– TELLI KINDLUSTUSE POLIIS VEEBIST
5) Edasi-tagasi lennukipiletite koopiad (on soovitav)
6) Hotelli broneeringu koopiad (on soovitav)

Transiitviisa taotlemiseks vajalikud dokumendid:
Koopiad piletitest, mis kinnitavad et reisite Vietnamisse transiidiks.
Sihtriigi viisa või koopia sihtriigi kutsest

Viisa vormistamise tähtajad:
1) Turismiviisa antakse välja 2 nädala jooksul*
* Dokumendid saadetakse Helsingisse kolmapäeviti üks kord 2 nädala jooksul (viisa vormistamise aeg arvutatakse samast päevast alates).
Viisa vormistamise graafik 09/2017 - 03/2018

Viisade hinnad:

Ühekordne viisa perioodiga 30 päeva 75 eur
Ühekordne viisa perioodiga 90 päeva 85 eur
Mitmekordne viisa perioodiga 30 päeva 100 eur
Mitmekordne viisa perioodiga 90 päeva 130 eur

* Hinnad on antud 1 passi kohta.
Vietnami viisade hinnad reisibüroodele (registreerimine vajalik)

Venemaa Föderatsiooni kodanikud

Turismi eesmärgiga ja 15 päevase külastusega pole viisat vaja.

Kui teie reisi eesmärk pole turism või külaskäigu periood on pikem kui 15 päeva, tuleb viisa Vietnamisse saada enne reisi algust.

Viisa taotlemiseks vajalikud dokumendid:
1) Taotleja passi originaal, mis kehtib vähemalt 6 kuud pärast reisi lõppemist, ja milles on 2 tühja viisa lehekülge.
2) 1 taotleja värvifoto mõõtmetega 3,5x4,5 cm.
- FOTOLE ESITATAVAD NÕUDED
3) Viisataotluse vorm, täidetud ja välja trükitud.
– TRÜKI TAOTLUSE VORMI

4) Taotleja Eesti või Soome ID-kaardi koopia (ID-kaardi mõlemad küljed).
5) Tervisekindlustus, mis on kehtiv kogu reisi perioodiks (on soovitav)
– TELLI KINDLUSTUSE POLIIS VEEBIST
6) Edasi-tagasi lennukipiletite koopiad (on soovitav)
7) Hotelli broneeringu koopiad (on soovitav)

Transiitviisa taotlemiseks vajalikud dokumendid:
Koopiad piletitest, mis kinnitavad et reisite Vietnamisse transiidiks.
Sihtriigi viisa või koopia sihtriigi kutsest

Viisa vormistamise tähtajad:
1) Turismiviisa antakse välja 2 nädala jooksul*
* Dokumendid saadetakse Helsingisse kolmapäeviti üks kord 2 nädala jooksul (viisa vormistamise aeg arvutatakse samast päevast alates).
Viisa vormistamise graafik 09/2017 - 03/2018

Viisade hinnad:

Ühekordne viisa perioodiga 30 päeva 75 eur
Ühekordne viisa perioodiga 90 päeva 85 eur
Mitmekordne viisa perioodiga 30 päeva 100 eur
Mitmekordne viisa perioodiga 90 päeva 130 eur

* Hinnad on antud 1 passi kohta.
Vietnami viisade hinnad reisibüroodele (registreerimine vajalik)

Hall välismaalase pass (elamis- ja tööluba Eestis)Alien flag

Viisa Vietnamisse tuleb saada enne reisi algust.

Viisa taotlemiseks vajalikud dokumendid:
1) Taotleja passi originaal, mis kehtib vähemalt 6 kuud pärast reisi lõppemist, ja milles on 2 tühja viisa lehekülge.
2) 1 taotleja värvifoto mõõtmetega 3,5x4,5 cm.
- FOTOLE ESITATAVAD NÕUDED
3) Viisataotluse vorm, täidetud ja välja trükitud.
– TRÜKI TAOTLUSE VORMI

4) Taotleja Eesti või Soome ID-kaardi koopia (ID-kaardi mõlemad küljed).
5) Tervisekindlustus, mis on kehtiv kogu reisi perioodiks
– TELLI KINDLUSTUSE POLIIS VEEBIST
6) Edasi-tagasi lennukipiletite koopiad
7) Hotelli broneeringu koopiad

Transiitviisa taotlemiseks vajalikud dokumendid:
Koopiad piletitest, mis kinnitavad et reisite Vietnamisse transiidiks.
Sihtriigi viisa või koopia sihtriigi kutsest

Viisa vormistamise tähtajad:
1) Turismiviisa antakse välja 2-4 nädala jooksul*
* Dokumendid saadetakse Helsingisse kolmapäeviti üks kord 2 nädala jooksul (viisa vormistamise aeg arvutatakse samast päevast alates).
Viisa vormistamise graafik 09/2017 - 03/2018

Viisade hinnad:

Ühekordne viisa perioodiga 30 päeva 100 eur
Ühekordne viisa perioodiga 90 päeva 110 eur
Mitmekordne viisa perioodiga 30 päeva 125 eur

* Hinnad on antud 1 passi kohta.
Vietnami viisade hinnad reisibüroodele (registreerimine vajalik)

Euroopa Liidu kodanikud EU flag

Tingimused on samad nagu Eesti kodanike jaoks.
On vaja esitada taotleja Eesti või Soome ID-kaardi koopia (ID-kaardi mõlemad küljed).

Teiste maade kodanikud saavad informatsiooni viisa taotlemise kohta:

Tagasiside:

uudiskiri

meie asukoht
Estonia puiestee 7
Tallinn 10143
Tel: +372 60 2378 0
National CPR Association