Sloganest

uuendatud 07.06.2017

Venemaa Föderatsiooni viisa taotlus

Eesti Vabariigi kodanikud

Viisa on vajalik.

Erandina saavad viisavabalt Venemaale siseneda läbi kindlate sadamate reisivad kruiisireisijad, kes ei viibi Venemaal kauem kui 72 tundi.

Viisa taotlemiseks vajalikud dokumendid:
1) Passi originaal, mis on kehtiv vähemalt 6 kuud pärast viisa lõppemist ning milles on vähemalt kaks vaba lehekülge viisa kleepimiseks;
2) Ankeedi andmed (Teie võite saada need andmed e-postiga või lisada need passi juurde):
a. Nimi;
b. Perekonnanimi;
с. Neiupõlvenimi (kui on olemas)
d. Elukoht;
e. Telefoni number (mobiil);
f. Töökoht (firma nimi, aadress, telefon, amet);
g. Kuupäev, millal Te viimati Venemaal viibisite;
h. Sünnikoht (Riik ja linn).
- PRINDI VIISATAOTLUSE ANKEET
3) Tervisekindlustuse poliis, mis kehtib Venemaal kogu viisa perioodiks, kindlutustussumma peab olema vähemalt 30000 eur. (kindlustust saab vormistada meie kontoris);
– TELLI KINDLUSTUSE POLIIS VEEBIST.
4) 1 värviline passifoto, suurusega 3.5 x 4.5 cm, foto peab olema valgel taustal;
- FOTOLE ESITATAVAD NÕUDED
5) Ainult transiitviisa korral: vajadus lõppsihtkohta jõudmiseks Venemaa piire ületada peab olema tõestatud dokumentidega (sõidupilet, teekonna plaan jne);
6) Kui olete hiljuti saanud uue passi ja taotlete aastast viisat tingimusel, et olete viibinud Vene Föderatsioonis viimase 365 päeva jooksul, siis on vaja ka seda passi, kuhu oli kleebitud viimane viisa Venemaale;
7) Sünnitunnistuse koopia (kui vormistatakse aastane viisa lapsele kuni 18 aastat).

Viisa vormistamise aeg:
Kahekordsed äri-, turismi- ja transiitviisad vormistatakse 10-14 kalendripäeva jooksul konsulaadi siseselt.
Kiir kahekordsed äri-, turismi-ja transiitviisad väljastatakse 3 tööpäeva jooksul. Viisa jõustub 4. päeval.

Mitmekordsed äriviisad (juhul kui eelmine Vene Föderatsiooni viisa oli kasutatud viimase 365 päeva jooksul) vormistatakse 11-15 kalendripäeva jooksul.
Mitmekordsed äriviisad (juhul kui Te ei sõitnud Venemaale viimase 365 päeva jooksul) vormistatakse 35-45 kalendripäeva jooksul.
Mitmekordsed äriviisad lapsele (kuni 18 aastat) vormistatakse 35-45 kalendripäeva jooksul.

19.04.17 - 05.05.17 TOIMUB VIISATAOTLUSTE VASTUVÕTMINE JA VIISADE VÄLJASTAMINE JÄRGMISE GRAAFIKU ALUSEL

Viisade hinnad:

4 päeva turismiviisa 64 eur
14 päeva turismiviisa 67 eur
30 päeva turismiviisa 70 eur
Kiir 30 päeva turismiviisa 110 eur
Kahekordne transiitviisa (kuni 90 päeva) 70 eur
Kiir transiitviisa (ühekordne ja kahekordne) 110 eur
Kahekordne äriviisa (kuni 90 päeva) 100 eur
Kiir 90 päeva kahekordne äriviisa 140 eur
Mitmekordne aastane äriviisa 115 eur
89 eur**
Viisa võib olla väljastatud ainult juhul kui eelmine Vene Föderatsiooni viisa kasutati viimase 365 päeva jooksul. Teine tingimus on see, et taotleja peab töötama.
Mitmekordne 2-aastane äriviisa 150 eur
130 eur**
Viisa võib olla väljastatud ainult juhul kui kliendil oli 2 aastat järjest ühe aastased viisad.
Mitmekordne 3-aastane äriviisa 195 eur
160 eur**
Viisa võib olla väljastatud ainult juhul kui kliendil oli 2 aastat järjest ühe aastased viisad.
Mitmekordne 4-aastane äriviisa 240 eur
185 eur**
Viisa võib olla väljastatud ainult juhul kui kliendil oli 2 aastat järjest ühe aastased viisad.
Mitmekordne 5-aastane äriviisa 285 eur
215 eur**
Viisa võib olla väljastatud ainult juhul kui kliendil oli 2 aastat järjest ühe aastased viisad.
Mitmekordne aastane äriviisa (viisa vormistatakse 35 kalendripäeva jooksul) 130 eur
115 eur**
Taotleja peab töötama.
Mitmekordne aastane viisa lapsele kuni 18 aastat vana (viisa vormistatakse 35 kalendripäeva jooksul) 190 eur Vajalikud lisadokumendid:
a) Lapse sünnitunnistuse koopia;
b) Lapsevanema passi koopia.
Mitmekordne aastane viisa lapsele ja tema vanemale (viisa vormistatakse 35 kalendripäeva jooksul) 145 eur Ainult juhul kui vanem taotleb koos lapsega.
Mitmekordne aastane viisa lapsele ja tema vanemale (viisa vormistatakse 14 kalendripäeva jooksul) 125 eur Viisa võib olla väljastatud ainult juhul kui eelmine Vene Föderatsiooni viisa kasutati viimase 365 päeva jooksul.
Ainult juhul kui vanem taotleb koos lapsega.

* Hinnad on antud 1 passi kohta.
** Soodushinnad kehtivad kuni 25.08.2017.

Venemaa viisade hinnad reisibüroodele (registreerimine vajalik)

Märkused:
1) Venemaale ajutiselt sõitnud välismaalasel, kes viibib riigis üle 7 tööpäeva, tuleb oma riigis viibimise majutuskoht registreerida kohalikus migratsiooniameti üksuses või lähimas postikontoris. Ka alaliselt Venemaa elav välismaalane peab oma pikemast kui 7 päevasest viibimisest mitte elukohajärgses Venemaa territoriaalüksuses teavitama kohalikku migratsiooniametit või lähimat postkontorit. Venemaa migratsiooniameti lehekülg.
!!! Alates 01.06.17 kuni 12.07.17 tuleb ennast registreerida 1 päeva jooksul riiki sissenemisest. Antud korraldus kehtib kõikel regioonidel kus toimuvad FIFA konföderatsioonide võistlused.
2) Kui välismaalane viibib hotellis, siis korraldab vastava registreerimise hotell.

Venemaa Föderatsiooni kodanikud

Viisa ei ole vajalik

Hall välismaalase pass (elamis- ja tööluba Eestis) Alien flag

Viisa ei ole vajalik, viibimise aeg on kuni 90 päeva.

Vajalikud dokumendid riiki sisemiseks:
1) Pass, kehtiv vähemalt 6 kuud pärast reisi lõppemist.
2) Kehtiv elamis- ja tööluba Eestis või ID kaart, kehtiv vähemalt 6 kuud pärast reisi lõppemist.
3) Tervisekindlustuse poliis kogu reisi perioodiks, kindlutustussumma peab olema vähemalt 30000 eur. (soovitav)

Märkused:
1) Venemaale ajutiselt sõitnud välismaalasel, kes viibib riigis üle 7 tööpäeva, tuleb oma riigis viibimise majutuskoht registreerida kohalikus migratsiooniameti üksuses või lähimas postikontoris. Ka alaliselt Venemaa elav välismaalane peab oma pikemast kui 7 päevasest viibimisest mitte elukohajärgses Venemaa territoriaalüksuses teavitama kohalikku migratsiooniametit või lähimat postkontorit. Venemaa migratsiooniameti lehekülg.

!!! Alates 01.06.17 kuni 12.07.17 tuleb ennast registreerida 1 päeva jooksul riiki sissenemisest. Antud korraldus kehtib kõikel regioonidel kus toimuvad FIFA konföderatsioonide võistlused.
2) Kui välismaalane viibib hotellis, siis korraldab vastava registreerimise hotell.

Euroopa Liidu kodanikud EU flag

Sama tingimused nagu Eesti kodanikule

Viisade hinnad:

4 päeva turismiviisa 64 eur
14 päeva turismiviisa 67 eur
30 päeva turismiviisa 70 eur
Kiir 30 päeva turismiviisa 110 eur
Kahekordne transiitviisa (kuni 90 päeva) 70 eur
Kiir transiitviisa (ühekordne ja kahekordne) 110 eur
Kahekordne äriviisa (kuni 90 päeva) 100 eur
Kiir 90 päeva kahekordne äriviisa 140 eur
Mitmekordne aastane äriviisa  115 eur
89 eur**
Viisa võib olla väljastatud ainult juhul kui eelmine Vene Föderatsiooni viisa kasutati viimase 365 päeva jooksul. Teine tingimus on see, et taotleja peab töötama.
Mitmekordne 2-aastane äriviisa 150 eur
130 eur**
Viisa võib olla väljastatud ainult juhul kui kliendil oli 2 aastat järjest ühe aastased viisad.
Mitmekordne 3-aastane äriviisa 195 eur
160 eur**
Viisa võib olla väljastatud ainult juhul kui kliendil oli 2 aastat järjest ühe aastased viisad.
Mitmekordne 4-aastane äriviisa 240 eur
185 eur**
Viisa võib olla väljastatud ainult juhul kui kliendil oli 2 aastat järjest ühe aastased viisad.
Mitmekordne 5-aastane äriviisa 285 eur
215 eur**
Viisa võib olla väljastatud ainult juhul kui kliendil oli 2 aastat järjest ühe aastased viisad.
Mitmekordne aastane äriviisa (viisa vormistatakse 35-40 kalendripäeva jooksul) aaa 130 eur
115 eur**
Taotleja peab töötama.
Mitmekordne aastane viisa lapsele kuni 18 aastat vana (viisa vormistatakse 35 kalendripäeva jooksul) 190 eur
Vajalikud lisadokumendid:
a) Lapse sünnitunnistuse koopia;
b) Lapsevanema passi koopia.
Mitmekordne aastane viisa lapsele ja tema vanemale (viisa vormistatakse 35 kalendripäeva jooksul) 145 eur Ainult juhul kui vanem taotleb koos lapsega.
Mitmekordne aastane viisa lapsele ja tema vanemale (viisa vormistatakse 14 kalendripäeva jooksul) 125 eur Viisa võib olla väljastatud ainult juhul kui eelmine Vene Föderatsiooni viisa kasutati viimase 365 päeva jooksul.
Ainult juhul kui vanem taotleb koos lapsega.

* Hinnad on antud 1 passi kohta.
** Soodushinnad kehtivad kuni 25.08.2017.

Venemaa viisade hinnad reisibüroodele (registreerimine vajalik)

Teiste riikide kodanikud saavad informatsiooni viisa väljastamise kohta:

Tagasiside:

uudiskiri

meie asukoht
Estonia puiestee 7
Tallinn 10143
Tel: +372 60 2378 0
National CPR Association