Sloganest

uuendatud 03.01.2017

Tai viisa taotlus

Eesti Vabariigi kodanikud

Kui teie reisi eesmärk pole turism või kui külaskäigu periood on pikem kui 30 päeva, siis tuleb viisa Taisse saada enne reisi algust.
NB! Juhul, kui Tai Kuningriiki sisenetakse maismaad pidi või meritsi, siis on viisavaba viibimise periood kuni 15 päeva!

Turismiviisa taotlemiseks vajalikud dokumendid:
1) Taotleja passi originaal, mis kehtib vähemalt 6 kuud pärast reisi lõppemist ja milles on 2 tühja viisa lehekülge;
2) Edasi-tagasi lennukipiletite koopiad.
3) Pangakonto väljavõte inglise/soome keeles, mis tõendab, et taotleja pangakontol on vähemalt 601 eurot.
4) 1 taotleja värvifoto mõõtmetega 3,7 х 4,7 cm.
- FOTOLE ESITATAVAD NÕUDED

5) Taotleja passi koopia.
6) Viisataotluse vorm, täidetud ja välja trükitud.
"Birth place"="Sünniriik ja sünnilinn"
Kõik telefonid on vaja kirjutada koos prefeksiga (+372 Eesti).
"Reference/Contact person and Address in Finland/Home country"="Sugulane või tuttav, kes ei reisi Teiega" (Nimi, Perekonnanimi, Aadress ja Telefoni number).
– TRÜKI TAOTLUSE VORM

Viisa vormistamise aeg: 2-4 nädala jooksul*
* Dokumendid saadetakse Helsingisse kolmapäeviti (viisa vormistamise aeg arvutatakse samast päevast alates).
Viisa vormistamise graafik 09/2016 - 03/2017

Viisade hinnad:

  1-4 passi 5-9 passi 10 või rohkem passi
Ühekordne turismiviisa perioodiga 90 päeva 50 eur 48 eur 46 eur
Mitmekordne turismiviisa perioodiga 180 päeva 170 eur 170 eur 170 eur

* Hinnad on antud 1 passi kohta.
Tai viisade hinnad reisibüroodele (registreerimine vajalik)

Märkused:
1) Pere kontoväljavõte kehtib ainult siis, kui pereliikmetel on sama perekonnanimi. Kui teil on erinevad perekonnanimed, siis peab iga liige esitama isikliku pangakonto väljavõtte. Juhul kui lapsed on vanem kui 18 aastat, nad peavad esitada oma kontoväljavõte. Arvel peab olema vähemalt 1201 eur.
2) Viisat Taisse on võimalik Tais pikendada vaid vältimatus olukorras.
3) Ühekordsed turismiviisad väljastatakse tavaliselt perioodiks kuni 90 päeva alates viisa väljastamist kuupäevast. Kuid võite ühe külaskäigu jooksul Tais viibida mitte kauem kui 60 päeva. Viisat saab pikendada Tais veel 30-ks päevaks.
4) Turismiviisat saab pikendada 30 päeva jooksul Tai immigratsiooniametis.
5) NB! Kahe ja kolmekordseid turismiviisasid enam ei väljastata.
6) Kui taotlete transiitviisa, siis peate määrama sihtriigi.
7) Transiitviisa annab õiguse viibida Tai territooriumil 30 päeva ühe külastuse jooksul.
8) Taotleja pildid peavad olema tehtud eelmise 6 kuu jooksul.

Venemaa Föderatsiooni kodanikud

Turismi eesmärgil ja 30 päevase külastuse korral pole viisat vaja.
Kui teie reisi eesmärk pole turism või kui külaskäigu periood on pikem kui 30 päeva, siis tuleb viisa Taisse saada enne reisi algust.

NB! Juhul, kui Tai Kuningriiki sisenetakse maismaad pidi või meritsi, siis on viisavaba viibimise periood kuni 15 päeva!

Turismiviisa taotlemiseks vajalikud dokumendid:
1) Taotleja passi originaal, mis kehtib vähemalt 6 kuud pärast reisi lõppemist ja milles on 2 tühja viisa lehekülge;
2) Edasi-tagasi lennukipiletite koopiad.
3) Pangakonto väljavõte inglise/soome keeles, mis tõendab, et taotleja pangakontol on vähemalt 601 eurot.
4) 1 taotleja värvifoto mõõtmetega 3,7 х 4,7 cm.
- FOTOLE ESITATAVAD NÕUDED

5) Taotleja passi koopia.
6) Taotleja Eesti või Soome ID-kaardi koopia (ID-kaardi mõlemad küljed).
7) Viisataotluse vorm, täidetud ja välja trükitud.
"Birth place"="Sünniriik ja sünnilinn"
Kõik telefonid on vaja kirjutada koos prefeksiga (+372 Eesti).
"Reference/Contact person and Address in Finland/Home country"="Sugulane või tuttav, kes ei reisi Teiega" (Nimi, Perekonnanimi, Aadress ja Telefoni number).
– TRÜKI TAOTLUSE VORM

Viisa vormistamise aeg: 2-4 nädala jooksul*
* Dokumendid saadetakse Helsingisse kolmapäeviti (viisa vormistamise aeg arvutatakse samast päevast alates).
Viisa vormistamise graafik 09/2016 - 03/2017

Viisade hinnad:

  1-4 passi 5-9 passi 10 või rohkem passi
Ühekordne turismiviisa perioodiga 90 päeva 50 eur 48 eur 46 eur
Mitmekordne turismiviisa perioodiga 180 päeva 170 eur 170 eur 170 eur

* Hinnad on antud 1 passi kohta.
Tai viisade hinnad reisibüroodele (registreerimine vajalik)

Märkused:
1) Pere kontoväljavõte kehtib ainult siis, kui pereliikmetel on sama perekonnanimi. Kui teil on erinevad perekonnanimed, siis peab iga liige esitama isikliku pangakonto väljavõtte. Juhul kui lapsed on vanem kui 18 aastat, nad peavad esitada oma kontoväljavõte. Arvel peab olema vähemalt 1201 eur. 
2) Viisat Taisse on võimalik Tais pikendada vaid vältimatus olukorras. 
3) Ühekordsed turismiviisad väljastatakse tavaliselt perioodiks kuni 90 päeva alates viisa väljastamist kuupäevast. Kuid võite ühe külaskäigu jooksul Tais viibida mitte kauem kui 60 päeva. Viisat saab pikendada Tais veel 30-ks päevaks. 
4) Turismiviisat saab pikendada 30 päeva jooksul Tai immigratsiooniametis. 
5) NB! Kahe ja kolmekordseid turismiviisasid enam ei väljastata. 
6) Kui taotlete transiitviisa, siis peate määrama sihtriigi. 
7) Transiitviisa annab õiguse viibida Tai territooriumil 30 päeva ühe külastuse jooksul. 
8) Taotleja pildid peavad olema tehtud eelmise 6 kuu jooksul. 

Hall välismaalase pass (elamis- ja tööluba Eestis) Alien flag

Viisa tuleb saada enne reisi algust.

Turismiviisa taotlemiseks vajalikud dokumendid:
1) Taotleja passi originaal, mis kehtib vähemalt 6 kuud pärast reisi lõppemist ja milles on 2 tühja viisa lehekülge;
2) Edasi-tagasi lennukipiletite koopiad.
3) Pangakonto väljavõte inglise/soome keeles, mis tõendab, et taotleja pangakontol on vähemalt 601 eurot.
4) 1 taotleja värvifoto mõõtmetega 3,7 х 4,7 cm.
- FOTOLE ESITATAVAD NÕUDED

5) Taotleja passi koopia.
6) Taotleja Eesti või Soome ID-kaardi koopia (ID-kaardi mõlemad küljed).
7) Viisataotluse vorm, täidetud ja välja trükitud.
"Birth place"="Sünniriik ja sünnilinn" (linn on kohustuslik)
Kõik telefonid on vaja kirjutada koos prefeksiga (+372 Eesti).
"Reference/Contact person and Address in Finland/Home country"="Sugulane või tuttav, kes ei reisi Teiega" (Nimi, Perekonnanimi, Aadress ja Telefoni number).
– TRÜKI TAOTLUSE VORM

Viisa vormistamise aeg: 2-4 nädala jooksul*
* Dokumendid saadetakse Helsingisse kolmapäeviti (viisa vormistamise aeg arvutatakse samast päevast alates).
Viisa vormistamise graafik 09/2016 - 03/2017

Viisade hinnad:

  1-4 passi 5-9 passi 10 või rohkem passi
Ühekordne turismiviisa perioodiga 90 päeva 50 eur 48 eur 46 eur
Mitmekordne turismiviisa perioodiga 180 päeva 170 eur 170 eur 170 eur

* Hinnad on antud 1 passi kohta.
Tai viisade hinnad reisibüroodele (registreerimine vajalik)

Märkused:
1) Pere kontoväljavõte kehtib ainult siis, kui pereliikmetel on sama perekonnanimi. Kui teil on erinevad perekonnanimed, siis peab iga liige esitama isikliku pangakonto väljavõtte. Juhul kui lapsed on vanem kui 18 aastat, nad peavad esitada oma kontoväljavõte. Arvel peab olema vähemalt 1201 eur. 
2) Viisat Taisse on võimalik Tais pikendada vaid vältimatus olukorras. 
3) Ühekordsed turismiviisad väljastatakse tavaliselt perioodiks kuni 90 päeva alates viisa väljastamist kuupäevast. Kuid võite ühe külaskäigu jooksul Tais viibida mitte kauem kui 60 päeva. Viisat saab pikendada Tais veel 30-ks päevaks. 
4) Turismiviisat saab pikendada 30 päeva jooksul Tai immigratsiooniametis. 
5) NB! Kahe ja kolmekordseid turismiviisasid enam ei väljastata. 
6) Kui taotlete transiitviisa, siis peate määrama sihtriigi. 
7) Transiitviisa annab õiguse viibida Tai territooriumil 30 päeva ühe külastuse jooksul. 
8) Taotleja pildid peavad olema tehtud eelmise 6 kuu jooksul. 

Euroopa Liidu kodanikud EU flag

Tingimused on samad nagu Eesti kodanike jaoks.
On vaja esitada taotleja Eesti või Soome ID-Kaardi koopia (ID-kaardi mõlemad küljed)

Teiste maade kodanikud saavad informatsiooni viisa taotlemise kohta::

Tagasiside:

uudiskiri

meie asukoht
Estonia puiestee 7
Tallinn 10143
Tel: +372 60 2378 0
National CPR Association