Sloganest

uuendatud 02.01.2019

Tai viisa taotlus

1. Eesti Vabariigi kodanikud

Kui teie reisi eesmärk pole turism või kui külaskäigu periood on pikem kui 30 päeva, siis tuleb viisa Taisse saada enne reisi algust.
NB! Juhul, kui Tai Kuningriiki sisenetakse maismaad pidi või meritsi, siis on viisavaba viibimise periood kuni 30 päeva (ainult kaks korda ühe aasta jooksul)!

Turismiviisa taotlemiseks vajalikud dokumendid:

  1. Taotleja passi originaal, mis kehtib vähemalt 6 kuud pärast reisi lõppemist ja milles on 2 tühja viisa lehekülge;
  2. Edasi-tagasi lennukipiletite koopiad.
  3. Pangakonto väljavõte inglise/soome keeles. Esitatakse 3 erinevad väljavõtted viimase kolme kuu jooksul, millised tõendavad, et taotleja pangakontol oli vähemalt 601 eurot iga kuu lõppus. (kui Teie soovite saada mitmekordse viisat, on vaja esitada 6 väljavõtted viimase 6 kuu jooksul, millised tõendavad, et taotleja pangakontol oli vähemalt 6000 eurot iga kuu lõppus.)
  4. 1 taotleja värvifoto mõõtmetega 3,7 х 4,7 cm või 3,5 x 4,5 cm.
    - FOTOLE ESITATAVAD NÕUDED
  5. Taotleja passi koopia.
  6. Viisataotluse vorm, täidetud ja välja trükitud. 
    "Birth place"="Sünniriik ja sünnilinn"
    Kõik telefonid on vaja kirjutada koos prefeksiga (+372 Eesti).
    "Reference/Contact person and Address in Finland/Home country"="Sugulane või tuttav, kes ei reisi Teiega" (Nimi, Perekonnanimi, Aadress ja Telefoni number). Allkiri ankeedis peab olema sama nagu passis.
    – TRÜKI TAOTLUSE VORM
  7. Hotelli broneeringu koopia (ainult mitmekordse viisa jaoks).

Viisa vormistamise aeg: 2 nädala jooksul*
* Dokumendid saadetakse Helsingisse teisipäeviti/kolmapäeviti üks kord 2 nädala jooksul (viisa vormistamise aeg arvutatakse samast päevast alates).
Viisa vormistamise graafik 09/2018 - 03/2019

Viisade hinnad:

Ühekordne turismiviisa perioodiga 90 päeva 55 eur
Mitmekordne turismiviisa perioodiga 180 päeva 175 eur

* Hinnad on antud 1 passi kohta.
Tai viisade hinnad reisibüroodele (registreerimine vajalik)

Märkused:

  1. Pere kontoväljavõte puhul on vaja ka esitada kinnitus inglise keeles perekonnaseisuametist. Arvel peab olema vähemalt 1201 eur.  Juhul kui lapsed on vanem kui 18 aastat, nad peavad esitama oma kontoväljavõte.
  2. Ühekordsed turismiviisad väljastatakse tavaliselt perioodiks kuni 90 päeva alates viisa väljastamist kuupäevast. Kuid võite ühe külaskäigu jooksul Tais viibida mitte kauem kui 60 päeva. Viisat saab pikendada Tais veel 30-ks päevaks. 
  3. Kui taotlete transiitviisa, siis peate määrama sihtriigi. 
  4. Taotleja pildid peavad olema tehtud eelmise 6 kuu jooksul. 

2. Venemaa Föderatsiooni kodanikud

Turismi eesmärgil ja 30 päevase külastuse korral pole viisat vaja.
Kui teie reisi eesmärk pole turism või kui külaskäigu periood on pikem kui 30 päeva, siis tuleb viisa Taisse saada enne reisi algust.

NB! Juhul, kui Tai Kuningriiki sisenetakse maismaad pidi või meritsi, siis on viisavaba viibimise periood kuni 15 päeva!

Turismiviisa taotlemiseks vajalikud dokumendid:

  1. Taotleja passi originaal, mis kehtib vähemalt 6 kuud pärast reisi lõppemist ja milles on 2 tühja viisa lehekülge;
  2. Edasi-tagasi lennukipiletite koopiad.
  3. Pangakonto väljavõte inglise/soome keeles. Esitatakse 3 erinevad väljavõtted viimase kolme kuu jooksul, millised tõendavad, et taotleja pangakontol oli vähemalt 601 eurot iga kuu lõppus. (kui Teie soovite saada mitmekordse viisat, on vaja esitada 6 väljavõtted viimase 6 kuu jooksul, millised tõendavad, et taotleja pangakontol oli vähemalt 6000 eurot iga kuu lõppus.)
  4. 1 taotleja värvifoto mõõtmetega 3,7 х 4,7 cm või 3,5 x 4,5 cm.
    - FOTOLE ESITATAVAD NÕUDED
  5. Taotleja passi koopia.
  6. Taotleja Eesti või Soome ID-kaardi koopia (ID-kaardi mõlemad küljed).
  7. Viisataotluse vorm, täidetud ja välja trükitud.
    "Birth place"="Sünniriik ja sünnilinn"
    Kõik telefonid on vaja kirjutada koos prefeksiga (+372 Eesti).
    "Reference/Contact person and Address in Finland/Home country"="Sugulane või tuttav, kes ei reisi Teiega" (Nimi, Perekonnanimi, Aadress ja Telefoni number). Allkiri ankeedis peab olema sama nagu passis.
    – TRÜKI TAOTLUSE VORM
  8. Hotelli broneeringu koopia (ainult mitmekordse viisa jaoks).

Viisa vormistamise aeg: 2 nädala jooksul*
* Dokumendid saadetakse Helsingisse teisipäeviti/kolmapäeviti üks kord 2 nädala jooksul (viisa vormistamise aeg arvutatakse samast päevast alates).
Viisa vormistamise graafik 09/2018 - 03/2019

Viisade hinnad:

Ühekordne turismiviisa perioodiga 90 päeva 55 eur
Mitmekordne turismiviisa perioodiga 180 päeva 175 eur

* Hinnad on antud 1 passi kohta.
Tai viisade hinnad reisibüroodele (registreerimine vajalik)

Märkused:

  1. Pere kontoväljavõte puhul on vaja ka esitada kinnitus inglise keeles perekonnaseisuametist. Arvel peab olema vähemalt 1201 eur.  Juhul kui lapsed on vanem kui 18 aastat, nad peavad esitama oma kontoväljavõte.
  2. Ühekordsed turismiviisad väljastatakse tavaliselt perioodiks kuni 90 päeva alates viisa väljastamist kuupäevast. Kuid võite ühe külaskäigu jooksul Tais viibida mitte kauem kui 60 päeva. Viisat saab pikendada Tais veel 30-ks päevaks. 
  3. Kui taotlete transiitviisa, siis peate määrama sihtriigi. 
  4. Taotleja pildid peavad olema tehtud eelmise 6 kuu jooksul. 

3. Hall välismaalase pass (elamis- ja tööluba Eestis) Alien flag

Viisa tuleb saada enne reisi algust.

Turismiviisa taotlemiseks vajalikud dokumendid:

  1. Taotleja passi originaal, mis kehtib vähemalt 6 kuud pärast reisi lõppemist ja milles on 2 tühja viisa lehekülge;
  2. Edasi-tagasi lennukipiletite koopiad.
  3. Pangakonto väljavõte inglise/soome keeles. Esitatakse 3 erinevad väljavõtted viimase kolme kuu jooksul, millised tõendavad, et taotleja pangakontol oli vähemalt 601 eurot iga kuu lõppus. (kui Teie soovite saada mitmekordse viisat, on vaja esitada 6 väljavõtted viimase 6 kuu jooksul, millised tõendavad, et taotleja pangakontol oli vähemalt 6000 eurot iga kuu lõppus.)
  4. 1 taotleja värvifoto mõõtmetega 3,7 х 4,7 cm või 3,5 x 4,5 cm.
    - FOTOLE ESITATAVAD NÕUDED
  5. Taotleja passi koopia.
  6. Taotleja Eesti või Soome ID-kaardi koopia (ID-kaardi mõlemad küljed).
  7. Viisataotluse vorm, täidetud ja välja trükitud. 
    "Birth place"="Sünniriik ja sünnilinn"
    Kõik telefonid on vaja kirjutada koos prefeksiga (+372 Eesti).
    "Reference/Contact person and Address in Finland/Home country"="Sugulane või tuttav, kes ei reisi Teiega" (Nimi, Perekonnanimi, Aadress ja Telefoni number). Allkiri ankeedis peab olema sama nagu passis.
    – TRÜKI TAOTLUSE VORM
  8. Hotelli broneeringu koopia (ainult mitmekordse viisa jaoks).

Viisa vormistamise aeg: 2-4 nädala jooksul*
* Dokumendid saadetakse Helsingisse teisipäeviti/kolmapäeviti üks kord 2 nädala jooksul (viisa vormistamise aeg arvutatakse samast päevast alates).
Viisa vormistamise graafik 09/2018 - 03/2019

Viisade hinnad:

Ühekordne turismiviisa perioodiga 90 päeva 55 eur
Mitmekordne turismiviisa perioodiga 180 päeva 175 eur

* Hinnad on antud 1 passi kohta.
Tai viisade hinnad reisibüroodele (registreerimine vajalik)

Märkused:

  1. Pere kontoväljavõte puhul on vaja ka esitada kinnitus inglise keeles perekonnaseisuametist. Arvel peab olema vähemalt 1201 eur.  Juhul kui lapsed on vanem kui 18 aastat, nad peavad esitama oma kontoväljavõte.
  2. Ühekordsed turismiviisad väljastatakse tavaliselt perioodiks kuni 90 päeva alates viisa väljastamist kuupäevast. Kuid võite ühe külaskäigu jooksul Tais viibida mitte kauem kui 60 päeva. Viisat saab pikendada Tais veel 30-ks päevaks. 
  3. Kui taotlete transiitviisa, siis peate määrama sihtriigi. 
  4. Taotleja pildid peavad olema tehtud eelmise 6 kuu jooksul. 

4. Euroopa Liidu kodanikud EU flag

Tingimused on samad nagu Eesti kodanike jaoks.
On vaja esitada taotleja Eesti või Soome ID-Kaardi koopia (ID-kaardi mõlemad küljed)

5. Teiste maade kodanikud saavad informatsiooni viisa taotlemise kohta:


Tagasiside:

uudiskiri

meie asukoht
Estonia puiestee 7
Tallinn 10143
Tel: +372 60 2378 0
National CPR Association