Sloganest

uuendatud 25.01.2018

Kasahstani viisa taotlus

Eesti Vabariigi kodanikud

30 päevase külastuse korral pole viisat vaja.

Viisa tüübid:
1) Isiklik viisa (periood kuni 90 päeva)
2) Viisa turismi eesmärgiga (periood kuni 60 päeva)
3) Viisa majandusliku eesmärgiga (periood kuni 365 päeva)
4) Transiitviisa (periood kuni 90 päeva)

Viisa taotlemiseks vajalikud dokumendid:
1) Passi originaal, mis on kehtiv vähemalt 6 kuud pärast viisa kehtivuse lõppemise kuupäeva.
2) Taotleja passi isikuandmetega esilehe koopia.
3) Täidetud ja väljatrükitud viisataotlus koos 1 taotleja pildiga mõõtmetega 3,5 x 4,5 cm.
– PRINDI VÄLJA TAOTLUSVORM
- FOTOLE ESITATAVAD NÕUDED

Taotluse vorm tuleb välja printida ühe paberil ja täita mõlemal küljel. Palun ÄRGE liimige fotot taotlusvormile.
4) Isiklik kiri, mis kirjeldab viisa taotluse eesmärgike ja Kasahstani külastamise aega.
- PRINDI ISIKLIKU KIRJA VORM VENE KEELES
5) Volikiri turismifirma nimele
– PRINDI VOLIKIRI VÄLJA VENE KEELES

Isikliku viisa taotlemiseks vajalikud lisadokumendid:
Kasahstani Vabariigi migratsioonipolitseis kirjutatud küllakutse (kohustuslik ainult viisadele perioodiga 31-90 päeva)

Äriviisa taotlemiseks vajalikud lisadokumendid:
Koopia kutsest Kasahstani koos viisa toetuskirja numbritega, mis on saadud Kasahstani Vabariigi rahvusvaheliste suhete ministeeriumist (kohustuslik 2. külastuse, 3. külastuse ja mitmekordse viisa puhul).

Transiitviisa taotlemiseks vajalikud lisadokumendid:
Koopia viisast kolmandasse riiki, kui selline viisa on nõutav.

Viisa vormistamise jaoks:
Kõiki tüüpi viisad väljastatakse 5-9 päeva jooksul.

Lisaks:
1) Konsulaat võib nõuda täiendavaid dokumente.
2) Migratsioonikaart peab olema täidetud Kasahstani sisenemisel.

Viisade hinnad:

Viisa vormistatakse
5-9 päeva jooksul
Isikliku eesmärgiga viisa, kuni 90 päeva 100 eur
Ühekordne turismiviisa, kuni 30 päeva 75 eur
Ühekordne transiitviisa
40 eur
Mitmekordne transiitviisa
105 eur
Ühekordne viisa äri eesmärgiga, kuni 30 päeva 100 eur
Mitmekordne viisa äri eesmärgiga, kuni 365 päeva 295 eur

 
Kasahstani viisade hinnad reisibüroodele (registreerimine vajalik)

Venemaa Föderatsiooni kodanikud

Viisa ei ole vajalik.

Maale sisenemiseks vajate:
1) Passi originaali, mis kehtib vähemalt 6 kuud pärast reisi lõppemist.
2) Edasi-tagasi pilet (buss, lennuk, rong).

Hall välismaalase pass (elamis- ja tööluba Eestis) Alien flag

Viisa peab olema kätte saadud enne reisi algust.

Viisataotluse tingimused on samad nagu Eesti kodanike jaoks.

* Passis peab olema Eesti elamisluba. Saab kasutada ID-kaarti, mis kehtib vähemalt 6 kuud pärast reisi lõppemist.

Selleks, et saada eraviisa või äriviisa, on vaja esitada ametlik kutse Kasahstanist (koopia ei sobi).
* Kui inimene oli sündinud Kasastanis, siis kutset ei ole vaja (ainult eraviisa kuni 30 päevaks jaoks).

Viisade hinnad:

Viisa vormistatakse
15-21 päeva jooksul
Isikliku eesmärgiga viisa, kuni 90 päeva - On vaja kutse 100 eur
Ühekordne turismiviisa, kuni 30 päeva 160 eur
Ühekordne transiitviisa
40 eur
Mitmekordne transiitviisa
105 eur
Ühekordne viisa äri eesmärgiga, kuni 30 päeva 180 eur
Mitmekordne viisa äri eesmärgiga, kuni 365 päeva 315 eur

 

* Peate oma visiidi Kasahstani registreerima 5 päeva jooksul riiki sisenemisest. Registreerimisvormi on võimalik saada piirilt või kohalikust passiametist. Registreerimine on tasuta.

Euroopa Liidu kodanikud EU flag

Viisa peab olema kätte saadud enne reisi algust.

Tingimused on samad nagu Eesti kodanike jaoks.
On vaja esitada taotleja ID-Kaardi koopia (ID-kaardi mõlemad küljed)

Teiste riikide kodanikud saavad informatsiooni viisa väljastamise kohta:

Tagasiside:

uudiskiri

meie asukoht
Estonia puiestee 7
Tallinn 10143
Tel: +372 60 2378 0
National CPR Association