Sloganest

uuendatud 15.09.2017

Ukraina viisa taotlus

Eesti Vabariigi kodanikud

Viisavaba sissepääs kuni 90 päeva korraga.

Vajalikud dokumendid riiki sisemiseks:
Pass, mis on kehtiv vähemalt 90 päeva pärast reisi lõppemist;
Tervisekindlustuse poliis kogu reisi perioodiks.
– TELLI KINDLUSTUSE POLIIS VEEBIST.

Venemaa Föderatsiooni kodanikud

Viisavaba sissepääs kuni 90 päeva korraga.

Vajalikud dokumendid riiki sisemiseks:
Pass, mis on kehtiv vähemalt 90 päeva pärast reisi lõppemist;
Tervisekindlustuse poliis kogu reisi perioodiks.
– TELLI KINDLUSTUSE POLIIS VEEBIST.

Hall välismaalase pass (elamis- ja tööluba Eestis) Alien flag

Viisa on kohustuslik.
Viisa tingimused

Viisa saamiseks vajalikud dokumendid:
1) Pass, mis on kehtiv vähemalt 3 kuud peale reisi lõppemist;
2) Ankeedi andmed (Teie võite saada need andmed e-postiga või lisada need passi juurde):
a. Nimi;
b. Perekonnanimi;
с. Neiupõlvenimi (kui on olemas)
d. Elukoht (Riik, Maakond, Linn, Tänav, Korter);
e. Telefoni number (mobiil);
f. Töökoht (firma nimi, aadress, telefon, amet);
g. Kuupäev, millal Te viimati Ukrainas viibisite;
h. Sünnikoht (Riik ja linn).

- PRINDI VIISA TAOTLUSE ANKEET*
*Kui soovite taotleda viisat konsulaadis isiklikult, siis tuleb täitma elekroonilise ankeedi veebilehel visa.mfa.gov.ua
3) Abikaasa andmed (Nimi, Perekonnanimi, Neiupõlvenimi, Kodakondsus, Sünnikuupäev, Sünniriik ja Sünnilinn)

4) Elamis- ja tööluba Eestis või ID kaart, mis kehtib vähemalt 3 kuud peale reisi lõppemist (koopia);

5) 2 värvilised passifotod, suurusega 3.5 x 4.5 cm, fotod peavad olema valgel taustal;
- FOTOLE ESITATAVAD NÕUDED

6) Tervisekindlustuse poliis, mis kehtib Ukrainas kogu viisa perioodiks (kindlustust saab vormistada meie kontoris);
– TELLI KINDLUSTUSE POLIIS VEEBIST.
7) Viimase 3 kuu pangakonto väljavõte inglise või vene keeles (originaal, pangaesindaja allkirjaga ja pangatempliga)
8) Erakutse või hotelli broneeringu koopia (Ukraina territooriumil mitte sündinud isikutele)
9) Rongi-, lennu- ja bussipiletite või nende broneeringu kinnituse koopia või auto tehnilise passi ja välismaal kehtiva kohustusliku liikluskindlustuse ehk „rohelise kaardi“ koopia
10) Sünnitunnistuse koopia (alla 16-aastase lastele)

Transiitviisa taotlemiseks vajalikud dokumendid:
Sihtriigi viisa või koopia sihtriigi kutsest;

Lisadokumendid isikliku viisa taotlemiseks, kui taotleja on sündinud Ukrainas:
Sünnitunnistuse koopia;
Kui teie eesnimi või perekonnanimi on muutunud, peate esitama abielutunnistuse või muu dokumendi, mis tõestab perekonnanimi muutmise fakti.

Viisa vormistamise tähtajad:
Viisad vormistatakse tavaliselt 17-18 kalendripäeva jooksul konsulaadi siseselt.
Kiir viisad vormistatakse 5-6 kalendripäeva jooksul konsulaadi siseselt.

Viisade hinnad:

Viisa tüüp: Vormistatakse
2+ nädala jooksul
Vormistatakse
2-3 tööpäeva jooksul
Märkused:
Ühekordne turismiviisa, kuni 30 päeva (alla 6-aastase lastele) 38 eur
109 eur
 
Ühekordne turismiviisa, kuni 30 päeva 99 eur
168 eur
Kahekordne isiklik viisa, Ukrainas sündinud inimestele, kuni 90 päeva 126 eur
226 eur
Ainult siis, kui taotlejale on varem väljastatud ja ta on kasutanud viisat Ukrainasse.
Mitmekordne isiklik viisa, Ukrainas sündinud inimestele, kuni 365 päeva 175 eur
324 eur


Ukraina viisade hinnad reisibüroodele (registreerimine vajalik)

Märkused:
konsulaarosakond on avatud: E, K ja R.
Kui alla 16 a. laps reisib ilma vanemateta, on vajalik saatkonnale esitada vanemate poolt notariaalselt kinnitatud vanemaluba. Lisada tuleb koopiad lapse sünnitunnistusest ja vanemate passidest

Euroopa Liidu kodanikud EU flag

Sama tingimused nagu Eesti kodanikele.

Teiste riikide kodanikud saavad informatsiooni viisa väljastamise kohta:

Tagasiside:

uudiskiri

meie asukoht
Estonia puiestee 7
Tallinn 10143
Tel: +372 60 2378 0
National CPR Association